Білогур С.Ю.
Розвиток інституційних парадигм кластерної концепції в туризмі DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-1
Bienia B., Dykiel M., Brągiel E.
Sustainable development – concept, definitions DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-2
Бордюг К.Д.
Таксономія стилів лідерства та особливості лідерства в управлінні медичним закладом DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-3
Górka M., Ślusarczyk B., Krochmal-Marczak B.
Quality management and food safety management systems in the polish food industry DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-4
Dubis D., Cybowicz S.
Barriers of integrated management system implementation on an example of glass manufacturing enterprise DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-5
Задоя А.О.
Портфельні інвестиції у сучасному світі: емпірична перевірка гіпотез DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-6
Литвиненко О.М.
Вплив особливостей бізнесу на розшарування корпоративної культури за рівнями управління організацією DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-7
Момот В.Є., Ковальов А.І.
Модель інноваційного розвитку підприємства на основі утворення неформальної креативної субструктури DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-8
Мостова А.Д.
Формування стратегії продовольчої безпеки держави DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-9
Флегантова А.Л.
Державне регулювання інноваційно-інвестиційної діяльності в Україні в контексті можливостей імплементації світового досвіду DOI: 10.32342/2074-5362-2019-2-27-10